Opleiding Niveau 1 assistent freerunning

Op dit moment bieden wij alleen niveau 1 cursussen aan waarbij je opgeleid wordt tot assistent-trainer. De cursus staat geregistreerd bij JUMP en wordt intern gegeven. De minimale leeftijd is 13 jaar. Na afronding van de cursus ontvang je een diploma. Dit diploma blijft geldig. Herhalingscursus is dus niet nodig. De cursus bedraagt twee uur verdeeld over 5 dagen. Tijdens de cursus wordt theorie, lesgeven en praktijk met elkaar afgewisseld. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een clinic op uw school of BSO?

Een van de meest aantrekkelijk arrangementen die wij aanbieden is toch wel de clinic. Tijdens een clinic komen wij langs bij uw school of BSO en zetten we de gymzaal of sporthal helemaal vol met allerlei leuke, creatieve en nieuwe onderdelen die gericht zijn op het freerunning. De clinic kan bedoeld zijn voor een klas/groep of voor meerdere klassen/groepen.

De kosten zijn niet hoog, het moet passend blijven binnen onze missie.  Neem voor meer informatie contact met ons op.

Stagelopen bij onze vereniging

Zit je op een sportopleiding en ben je geïnteresseerd in freerunning? Wij bieden de optimale stageplaats. Heb jij passie om kennis over te dragen en wil je graag lesgeven? Dan is dit je stage plaats! Je moet in ieder geval affiniteit hebben met kinderen en jongeren. Wij bieden je kennis en helpen je verder met je opleiding. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij zijn een erkend leerbedrijf.