Een workshop huren (theorie en praktijk)

Als u graag op uw school meer wilt weten over verschillende vormen van het Freerunning. En als u wilt weten hoe u Freerunning van buiten naar binnen kunt vertalen, bieden wij Freerunning Workshops aan. Als u interesse heeft komen er een of twee van onze trainers naar uw school om voorlichting te geven over freerunning. Hierbij wordt een vertaalslag gemaakt naar de gymzaal. Een leuke combinatie van theorie en praktijk.

Een workshop duurt ongeveer twee uur. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Bij ons een workshop volgen

Op dit moment bieden wij alleen niveau 1 cursussen aan waarbij je opgeleid wordt tot assistent-trainer. De cursus staat geregistreerd bij JUMP en wordt intern gegeven. De minimale leeftijd is 13 jaar. Na afronding van de cursus ontvang je een diploma. Dit diploma blijft geldig. Herhalingscursus is dus niet nodig. De cursus bedraagt twee uur verdeeld over 5 dagen. Tijdens de cursus wordt theorie, lesgeven en praktijk met elkaar afgewisseld. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Een clinic op uw school of BSO?

Een van de meest aantrekkelijk arrangementen die wij aanbieden is toch wel de clinic. Tijdens een clinic komen wij langs bij uw school of BSO en zetten we de gymzaal of sporthal helemaal vol met allerlei leuke, creatieve en nieuwe onderdelen die gericht zijn op het freerunning. De clinic kan bedoeld zijn voor een klas/groep of voor meerdere klassen/groepen.

De kosten zijn niet hoog, het moet passend blijven binnen onze missie.  Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Een clinic of Kinderfeestje bij ons op de vereniging

Wij bieden clinic’s aan van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur. Afhankelijk van het aantal uur wordt de prijs berekend. Bij 1 uur krijgt u het basispakket, waarbij de basisvormen van het freerunning worden behandeld. Bij 1,5 uur komt er verdieping bij en bij 2 uur een verdieping en vele extra’s. Een clinic is bedoeld voor maximaal 15 kinderen of jongeren. Bij meer kinderen of jongeren gaat ook het tarief iets omhoog.

In de prijs zit de trainerskosten, de huur van de zaal en de huur van de toestellen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Een kinderfeestje bij u in een zelf geregelde gymzaal.

Sinds een aantal jaar is het ook mogelijk dat een van onze trainers bij u langs komt voor een kinderfeestje. Hiervoor moet u wel zelf de accommodatie hebben geregeld. Verder gelden dezelfde regels en afspraken over het aantal uur en de deelnemers als hierboven. In de prijs zit de trainerskosten en de reiskosten naar uw zelf geregelde gymzaal. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Een demo op uw school of BSO

Vindt u het leuk om op uw school een demonstratie freerunning weg te zetten. Dan kunt u ons inhuren. Hierbij zullen zoveel mogelijk leden van 10+ een te gekke demo verzorgen voor een publiek. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Een demo bij ons op de verening.

Ieder jaar houden wij  een aantal  demo’s  bij onze vereniging. Dit gebeurt  intern voornamelijk bij Sjors Sportief. Het is dan mogelijk om naar onze demo te komen kijken.  Ook staan wij regelmatig met een demo op feestdagen zoals Koningsdag. Als u interesse heeft neem dan even contact met ons op.

 

Stagelopen bij onze vereniging

Zit je op een sportopleiding en ben je geïnteresseerd in freerunning? Wij bieden de optimale stageplaats. Heb jij passie om kennis over te dragen en wil je graag lesgeven? Dan is dit je stage plaats! Je moet in ieder geval affiniteit hebben met kinderen en jongeren. Wij bieden je kennis en helpen je verder met je opleiding. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij zijn een erkend leerbedrijf.